ons annuleringsbeleid

We begrijpen dat het soms nodig is om een behandeling bij onze salon te annuleren. Laten we het daarom even hebben over de kleine lettertjes als het gaat om annuleringen binnen 24 uur.

Nu, we willen niet te streng overkomen, maar we moeten wel eerlijk zijn. Als je binnen 24 uur voor je afspraak annuleert, moeten we helaas een klein bedrag in rekening brengen. We weten dat het niet leuk is, maar we willen je graag uitleggen waarom.

We hebben onze agenda zorgvuldig gepland om ervoor te zorgen dat elke klant de beste ervaring krijgt. Als je annuleert binnen 24 uur, hebben we niet genoeg tijd om iemand anders in te plannen voor die behandeling. Dus, helaas, kunnen we een andere klant niet meer inplannen maar missen we ook een kans om inkomsten te genereren.

Om ervoor te zorgen dat we altijd klaar staan om onze klanten te verwelkomen, moeten we soms een klein bedrag van 25% van het behandelbedrag in rekening brengen voor annuleringen binnen 24 uur. Het is niet iets waar we graag over praten, maar we willen wel transparant zijn.

We zouden natuurlijk veel liever hebben dat je gewoon naar je afspraak komt en geniet van de geweldige behandeling die we voor je gepland hebben! Maar als het echt niet anders kan, begrijpen we het. We hopen alleen dat je begrijpt waarom we deze regel hebben.

Bedankt voor je begrip en we hopen je snel te zien in onze salon!